Stanovení vlákniny v červené pšenici

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení vlákniny v červené pšenici

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení vlákniny v červené pšenici
Autor: Gurská, Eliška
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Cílem bakalářské práce bylo stanovení vlákniny, vlhkosti a popele ve vzorcích připravených z pšenice červené. Součástí teoretické práce byla charakteristika, popis stavby a chemického složení pšenice obecné, zejména pak pšenice červené. Dále bylo shrnuto trávení základních živin, charakterizována vláknina a její účinky na člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22299
Datum: 2012-02-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25775


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
gurská_2012_bp.pdf 1.245Mb PDF Zobrazit/otevřít
gurská_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
gurská_2012_op.doc 98.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet