Využití sušených mlék a směsí ve výživě kojenců a batolat

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití sušených mlék a směsí ve výživě kojenců a batolat

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití sušených mlék a směsí ve výživě kojenců a batolat
Autor: Krejčiříková, Lucie
Vedoucí: Matějíčková, Radmila
Abstrakt: V bakalářské práci objasním využití sušených mlék ve výživě kojenců a batolat. V teoretické části se věnuji charakteristice mléka, významu kojení a umělé výživě, legislativním požadavkům a technologii výroby sušených mléčných výrobků pro kojence a batolata. V praktické části dále zmapováním trhu s výrobky na bázi sušeného mléka nebo jeho složek v České republice, porovnáním jednotlivých sušených mléčných výrobků, které se na našem trhu nejvíce objevují a odpovědi matek v podobě dotazníku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22587
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25760


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
krejčiříková_2012_bp.pdf 2.190Mb PDF Zobrazit/otevřít
krejčiříková_2012_vp.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
krejčiříková_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet