Metody izolace a detekce mléčných proteinů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Metody izolace a detekce mléčných proteinů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Metody izolace a detekce mléčných proteinů
Autor: Škrobák, Filip
Vedoucí: Halabalová, Věra
Abstrakt: Tato bakalářská práce pojednává o jednom z hlavních potravinářských artiklů a to o mléku. Jednou z nejcennějších složek mléka jsou bílkoviny. Jsou velmi potřebné pro mnohé tech-nologické postupy, popřípadě se používají jako výživové preparáty. Jejich použití přivádí mnoho provozů do problému jak vhodně izolovat a poté detekovat vybranou část proteinu. V této práci jsou popsány nejpoužívanější metody izolace a detekce v průmyslové sféře. Detekce je zaměřena na spolehlivé chromatografické metody.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22625
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25779


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
škrobák_2012_bp.pdf 1.591Mb PDF Zobrazit/otevřít
škrobák_2012_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
škrobák_2012_op.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet