Barevné změny masa baleného v ochranné atmosféře

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Barevné změny masa baleného v ochranné atmosféře

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Barevné změny masa baleného v ochranné atmosféře
Autor: Macková, Michaela
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá problematikou vad masa baleného v ochranné atmosféře. Práce je zaměřena na vepřové maso. Jejím cílem je sledování a vyhodnocení vzniku vad u vepřového masa za pomoci měření hodnoty pH, sloţení ochranné atmosféry a teploty
URI: http://hdl.handle.net/10563/22781
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25918


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
macková_2012_dp.pdf 3.910Mb PDF Zobrazit/otevřít
macková_2012_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
macková_2012_op.pdf 65.13Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet