Legislativa a jakostní problematika prodeje mléka v mléčných automatech

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Legislativa a jakostní problematika prodeje mléka v mléčných automatech

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Legislativa a jakostní problematika prodeje mléka v mléčných automatech
Autor: Rychtařík, Martin
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: V bakalářské práci jsou popsány legislativní a jakostní požadavky na prodej syrového kravského mléka spotřebitelům. Důraz je především kladen na evropskou a českou legislativu, která se vztahuje k syrovému mléku. Rozsah práce je koncipován od prvovýroby mléka až po jeho prodej v mléčných automatech. Mléčné automaty byly zřízeny jako nejsnadnější cesta, jak lidem nabídnout neupravované tuzemské mléko. Čerstvé syrové mléko je z nutričního hlediska velmi hodnotnou potravinou, avšak může obsahovat některé patogenní mikroorganismy, proto je nutné při jeho získávání a uchování dodržovat přísná hygienická pravidla včetně následného převaření před konzumací.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22830
Datum: 2012-02-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25831


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
rychtařík_2012_bp.pdf 9.461Mb PDF Zobrazit/otevřít
rychtařík_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
rychtařík_2012_op.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet