Vegetariánství- jeho druhy a význam ve výživě člověka.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vegetariánství- jeho druhy a význam ve výživě člověka.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vegetariánství- jeho druhy a význam ve výživě člověka.
Autor: Hynčicová, Simona
Vedoucí: Matějíčková, Radmila
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá tématem vegetariánství. Definuje tento způsob stravová-ní, popisuje jeho počátky a druhy vegetariánství. Dále popisuje alternativní směry stravo-vání a další stravovací systémy. Zabývá se vegetariánskou stravou a jeho účinky na zdraví člověka. Popsány jsou základní živiny a ostatní důležité složky potravy, které by neměly chybět ve stravě člověka. Také je uvedeno doporučené složení denní stravy a nakonec prů-zkum trhu, který se zabývá konkrétními výrobky pro vegetariány.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22877
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 25673


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hynčicová_2012_bp.pdf 1.988Mb PDF Zobrazit/otevřít
hynčicová_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hynčicová_2012_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet