Obsah fenolických látek v různých odrůdách révy vinné

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Obsah fenolických látek v různých odrůdách révy vinné

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Obsah fenolických látek v různých odrůdách révy vinné
Autor: Machovská, Romana
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá obsahem polyfenolických látek ve vybraných odrůdách révy vinné. K analýzám byly použity extrakty ze tří druhů hroznů. Jeden druh byl z bílých hroznů Muškátu moravského a dva další druhy byly z hroznů Burgundy modré a Frankovky. Dále byla stanovena antioxidační a antimikrobiální aktivita extraktů z daných odrůd. Vzorky byly hodnoceny pomocí vhodnými metodami, jejími postupy a výpočty byly získány jednotlivé výsledky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22914
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 24168


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
machovská_2012_dp.pdf 1.901Mb PDF Zobrazit/otevřít
machovská_2012_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
machovská_2012_op.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet