Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Navrátilová, Michaela
dc.date.accessioned 2013-10-09T04:38:15Z
dc.date.available 2013-10-09T04:38:15Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22933
dc.description.abstract V této bakalářské práci se zabývám historií, charakteristikou, výrobou a surovinami na výrobu kandytů a karamel. Je zde také popsána historie závodu SFINX, jež je největším středoevropským výrobcem bonbonů v rámci mezinárodního koncernu Nestlé s.r.o. Na závěr práce je zde zmínka o vadách, které se vyskytují při vaření kandytové hmoty a při výrobě karamelové hmoty. cs
dc.format 48 s. cs
dc.format.extent 493074 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject kandyty cs
dc.subject karamely cs
dc.subject cukry cs
dc.subject škrob cs
dc.subject candies en
dc.subject caramel en
dc.subject sugar en
dc.subject starch en
dc.title Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel cs
dc.title.alternative Technology and Materials for the Manufacture of Candies and Caramels. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Burešová, Iva
dc.date.accepted 2012-06-11
dc.description.abstract-translated In my thesis I look into the history, features, production and ingredients to manufacture candies and caramel. It also describes the history of SFINX factory which is the major candy factory in central Europe within the international Nestle Group Ltd. In the end of my thesis I would like to mention any imperfections which occur during cooking candy and caramel substance. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25828
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
navrátilová_2012_bp.pdf 481.5Kb PDF View/Open
navrátilová_2012_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
navrátilová_2012_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account