Analýza nákladovosti vymáhání pojistného instituce XY včetně srovnání s právní úpravou nákladovosti vymáhání dle právní úpravy platné do 31. 12. 2010.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Analýza nákladovosti vymáhání pojistného instituce XY včetně srovnání s právní úpravou nákladovosti vymáhání dle právní úpravy platné do 31. 12. 2010.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analýza nákladovosti vymáhání pojistného instituce XY včetně srovnání s právní úpravou nákladovosti vymáhání dle právní úpravy platné do 31. 12. 2010.
Autor: Janíčková, Kateřina
Vedoucí: Dřevojánek, Tomáš
Abstrakt: Tématem této bakalářské práce je zhodnocení nákladovosti vymáhání pojistného instituce XY, včetně srovnání s nákladovostí vymáhání pojistného dle právní úpravy platné do 31. 12. 2010. Práce je členěna na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřená na vysvětlení základních pojmů spojených s vymáháním pojistného, včetně otázky nákladů vznikajících před a v rámci vymáhání, vystavování exekučních titulů. Je zde popsán postup při vymáhání ve správním řízení před a po aplikaci nové právní úpravy. Praktická část je zaměřena na analýzu nákladovosti vymáhání pojistného instituce XY, srovnání nákladovosti vymáhání dle staré a nové právní úpravy, budu se zde také snažit zjistit, kde by se ve stávajícím systému vymáhání pojistného dalo ušetřit.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22970
Datum: 2012-04-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav financí a účetnictví
Studijní obor: Management a ekonomika
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 24419


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
janíčková_2012_bp.pdf 1.468Mb PDF Zobrazit/otevřít
janíčková_2012_vp.pdf 96.43Kb PDF Zobrazit/otevřít
janíčková_2012_op.doc 70Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet