Autentifikace vín na základě prvkového a izotopového složení

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Autentifikace vín na základě prvkového a izotopového složení

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Autentifikace vín na základě prvkového a izotopového složení
Autor: Maňák, Martin
Vedoucí: Fišera, Miroslav
Abstrakt: Cílem bakalářské práce bylo co nejblíže popsat chemické složení vína, jeho autenticitu a označování a v neposlední řadě také metody analýzy pro autentifikaci vín. Vinařských ob-lastí s různorodým složením půdy je velké množství, a proto je tolik druhů vín specifických chutí a vůní. I z těchto slov vyplývá, že je důležité si chránit jejich známky na trhu a umět potvrdit jejich autenticitu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23129
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25792


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
maňák_2012_bp.pdf 1.046Mb PDF Zobrazit/otevřít
maňák_2012_vp.pdf 284.7Kb PDF Zobrazit/otevřít
maňák_2012_op.pdf 62.62Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet