Vliv rafinace na kvalitativní parametry a stabilitu rostlinných olejů lisovaných za studena

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv rafinace na kvalitativní parametry a stabilitu rostlinných olejů lisovaných za studena

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Valášek, Pavel
dc.contributor.author Procházková, Eva
dc.date.accessioned 2010-07-14T05:59:47Z
dc.date.available 2010-07-14T05:59:47Z
dc.date.issued 2006-05-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/2327
dc.description.abstract 1. Vymezte místo jedlých olejů v rámci skupiny lipidů 2. Popište možnosti sledování kvalitativních parametrů olejů z analytického hlediska 3. Charakterizujte skupinu panenských olejů a uveďte možnosti jejich rafinace 4. Vhodnými metodami proveďte srovnání stability vzorků olejů bez rafinace a po rafinaci za různých podmínek 5. Získané výsledky vyhodnoťte a na jejich základě formulujte závěry a praktická doporučení cs
dc.format 82 cs
dc.format.extent 1166301 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject tuky cs
dc.subject oleje cs
dc.subject mastné kyseliny cs
dc.subject rafinace cs
dc.subject analýza tuků cs
dc.subject fats en
dc.subject oils en
dc.subject fatty acids en
dc.subject refining en
dc.subject fats analysis en
dc.title Vliv rafinace na kvalitativní parametry a stabilitu rostlinných olejů lisovaných za studena cs
dc.title.alternative The influence of refinement on the qualitative properties and stability of cold-pressed vegetable oils en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar
dc.date.accepted 2006-06-16
dc.description.abstract-translated 1. Specify the position of edible oils within the lipide group 2. Describe the possibilities of monitoring the qualitative properties of oils from the analytical poinf of view. 3. Characterize a group of virgin oils and introduce the possibilities of their refinement 4. Using suitable methods compare the stability of oil samples without refinement and after refinement under various conditions. 5. Evaluate your results and base on them your conclusions and practical recommendations en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/203 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 2224
dc.date.assigned 2005-10-10
utb.result.grade B


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
procházková_2006_dp.pdf 1.112Mb PDF Zobrazit/otevřít
procházková_2006_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
procházková_2006_op.doc 41.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet