Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech
Autor: Skrzeková, Milada
Vedoucí: Matějíčková, Radmila
Abstrakt: V úvodu bakalářské práce se budu zabývat co je vlastně zkratka HACCP, jeho historie a zavádění HACCP (systém). Dále navazující legislativa ČR/EU. Sestavení týmu HACCP, analýza nebezpečí a stanovení CCP. Postup systému HACCP a zajištění zdravotně nezávadných (potravin) a z toho vyplývající ověřování systému HACCP X nedostatky HACCP ? vlastní a konkrétní aplikace, to je základ práce. Závěrem řešení praktických příkladů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23402
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 25528


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
skrzeková_2012_bp.pdf 1.303Mb PDF Zobrazit/otevřít
skrzeková_2012_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
skrzeková_2012_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet