Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži
Autor: Jančíková, Natálie
Vedoucí: Kozák, Vratislav
Abstrakt: Tématem mé bakalářské práce je pivovarské kulinářství. V práci je popsána historie výroby piva jak ve světě, tak v České republice, druhy piv a výroba piva, suroviny potřebné k výrobě piva. A dále co jsou to minipivovary, jak pivo správně servírovat a s čím. Výsledkem mé bakalářské práce je analýza aktuální situace v oblasti kulinářství v minipivovaru Černý orel. Následuje doporučení na zlepšení kulinářských aktivit včetně nákladové a rizikové analýzy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23428
Datum: 2012-04-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav managementu a marketingu
Studijní obor: Management a ekonomika
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 24228


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
jančíková_2012_bp.pdf 2.545Mb PDF Zobrazit/otevřít
jančíková_2012_vp.doc 64.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
jančíková_2012_op.doc 72.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet