Stanovení vybraných komponent v různých odrůdách moravských vín.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení vybraných komponent v různých odrůdách moravských vín.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení vybraných komponent v různých odrůdách moravských vín.
Autor: Kývalová, Eva
Vedoucí: Lapčíková, Barbora
Abstrakt: Předložená diplomová práce se zabývá hodnocením vybraných druhů vín, z oblasti Morava, podoblasti Slovácké od sklizně až po chemický rozbor vybraných komponent ve víně. Odrůdová vína Sauvignon, Rulandské šedé, Ryzlink vlašský, Ryzlink rýnský, Muškát Moravský a červená vína Cabernet Sauvignon, Cabernet Moravia ročník 2011, Cabernet Moravia ročník 2012, Svatovavřinecké ročník 2011 a Svatovavřinecké ročník 2012 byla analyzována na obsah veškerých titrovatelných kyselin, polyfenolických látek, anthokyaninů a určení barevnosti u červených vín spektrálními metodami a HPLC. Dále práce obsahuje charakterizaci jednotlivých odrůd vín a jejich pěstitelské oblasti v ČR
URI: http://hdl.handle.net/10563/23752
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 25896


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kývalová_2013_dp.pdf 2.864Mb PDF Zobrazit/otevřít
kývalová_2013_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kývalová_2013_op.pdf 359.1Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet