Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků
Autor: Krčmářová, Lenka
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá aplikací skopového masa do tepelně opracovaných výrobků, jakým způsobem jsou masné výrobky podílem skopového masa ovlivňovány a jaké je nejvhodnější procentuální zastoupení skopového masa v masných výrobcích pro spotřebitele nejpřijatelnější. Cílem je zvýšit spotřebu jehněčího a skopového masa u veřejnosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23766
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 30894


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
krčmářová_2013_dp.pdf 3.920Mb PDF Zobrazit/otevřít
krčmářová_2013_vp.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
krčmářová_2013_op.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet