Nové pokrmy pro laktoovovegetariány

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nové pokrmy pro laktoovovegetariány

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nové pokrmy pro laktoovovegetariány
Autor: Vaňková, Jana
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Diplomová práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části je přiblíženo využití různých druhů obilovin při přípravě pokrmů a nápojů, a také jak lze obiloviny připravit a kombinovat. V praktické části byly navrženy, vyrobeny nové pokrmy pro laktoovovegetariány a bylo provedeno jejich senzorické hodnocení. Pokrmy z obilovin, a polotovarů z obilovin byly hodnotiteli hodnoceny jako chutné a jednoduché, co do náročnosti na přípravu šetří čas, protože při technologickém zpracování nebyla vyžadována tepelná úprava delší než delší než u přípravy pokrmů z masa.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23767
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 29434


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vaňková_2013_dp.pdf 1.902Mb PDF Zobrazit/otevřít
vaňková_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
vaňková_2013_op.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet