Sója, tofu a jejich role na českém trhu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Sója, tofu a jejich role na českém trhu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Sója, tofu a jejich role na českém trhu
Autor: Petrová, Magdalena
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Diplomová práce se věnuje popisu sóji, jejím nutričním hodnotám, především vysokému obsahu bílkovin o poměrně vysoké výživové hodnotě a výborných funkčních vlastnostech. Dále je teoretická část věnována sójovému výrobku tofu, který je vyroben srážením čerstvého sójového mléka. Tofu je bohaté na kvalitní proteiny, vitamíny sk. B a obsahuje nízké procento sodíku. V experimentální práci byl proveden dotazníkový průzkum, který byl zaměřen cílovou skupinu respondentů. Dotazníky byly předloženy studentům středních nebo vysokých škol se zaměřením na oblast potravin, potravinářských technologií či gastronomie. Součástí práce byl i průzkum trhu zaměřený na tofu v supermarketech a hypermarketech v okolí Frýdku-Místku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23818
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 25858


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
petrová_2013_dp.pdf 2.363Mb PDF Zobrazit/otevřít
petrová_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
petrová_2013_op.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet