Stanovení vitaminu D a základní rozbor syrového mléka.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení vitaminu D a základní rozbor syrového mléka.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení vitaminu D a základní rozbor syrového mléka.
Autor: Linhartová, Ludmila
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: V teoretické části diplomové práce je pojednáno o chemickém a nutričním složení kravského mléka, zejména se zaměřením na vitamin D. Dále je popsán princip HPLC - Vysokoúčinné kapalinové chromatografie. Cílem praktické části byla izolace a stanovení vitaminu D pomocí HPLC a stanovení záklaních složek syrového kravského mléka na přístroji MilkoScan.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23853
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 30895


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
linhartová_2013_dp.pdf 2.760Mb PDF Zobrazit/otevřít
linhartová_2013_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
linhartová_2013_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet