Stanovení vitaminu D a základní rozbor syrového mléka.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení vitaminu D a základní rozbor syrového mléka.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Sumczynski, Daniela
dc.contributor.author Linhartová, Ludmila
dc.date.accessioned 2013-10-10T22:54:10Z
dc.date.available 2013-10-10T22:54:10Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23853
dc.description.abstract V teoretické části diplomové práce je pojednáno o chemickém a nutričním složení kravského mléka, zejména se zaměřením na vitamin D. Dále je popsán princip HPLC - Vysokoúčinné kapalinové chromatografie. Cílem praktické části byla izolace a stanovení vitaminu D pomocí HPLC a stanovení záklaních složek syrového kravského mléka na přístroji MilkoScan. cs
dc.format 83 s. cs
dc.format.extent 2894999 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject mléko cs
dc.subject HPLC cs
dc.subject vitamin D cs
dc.subject MilkoScan cs
dc.subject milk en
dc.subject HPLC en
dc.subject vitamin D en
dc.subject MilkoScan en
dc.title Stanovení vitaminu D a základní rozbor syrového mléka. cs
dc.title.alternative Determination of Vitamin D and Standard Analysis of Raw Milk. en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Růžičková, Jana
dc.date.accepted 2013-05-28
dc.description.abstract-translated In the teoretical part of the graduation theses is treated of chemical and nutritional structure of cow's milk, especially vitamin D. Next there is a description of the high performance liquid chromatography method. The aim of the experimental part was isolation and determination of vitamin D by HPLC and the determination of basic chemical structure of raw cow's milk by MilkoScan appliance during six month. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18592 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 30895
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2013-05-13


Files in this item

Files Size Format View
linhartová_2013_dp.pdf 2.760Mb PDF View/Open
linhartová_2013_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
linhartová_2013_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account