Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků |
| Autor: |
Oliver, Radek
|
| Vedoucí: |
Buňka, František
|
|
Abstrakt:
|
Tato práce je pojednáním o využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků. Součástí praktické části je výroba vzorků jogurtů s různými syrovátkovými preparáty. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23891
|
|
Datum:
|
2013-02-11 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
30951
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet