Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků
Autor: Oliver, Radek
Vedoucí: Buňka, František
Abstrakt: Tato práce je pojednáním o využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků. Součástí praktické části je výroba vzorků jogurtů s různými syrovátkovými preparáty.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23891
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30951


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
oliver_2013_dp.pdf 1.663Mb PDF Zobrazit/otevřít
oliver_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
oliver_2013_op.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet