Mikrobiologické kažení mlékárenských výrobků s vysokým obsahem mléčného tuku

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Mikrobiologické kažení mlékárenských výrobků s vysokým obsahem mléčného tuku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Mikrobiologické kažení mlékárenských výrobků s vysokým obsahem mléčného tuku
Autor: Špačková, Martina
Vedoucí: Doležalová, Magda
Abstrakt: Tato bakalářská práce se v první části zaměřuje na mikrobiální lipázy, jejich rozdělení, vlastnosti a využití v potravinářském průmyslu. Druhá část charakterizuje případná mikrobiální rizika a mikrobiální vady při zpracování a skladování jednotlivých mléčných výrob-ků s vysokým obsahem mléčného tuku. Třetí část se zabývá metodami konzervace, pomocí kterých lze účinně zabránit růstu nežádoucím mikroorganismům u těchto výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24118
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25797


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
špačková_2013_bp.pdf 1.560Mb PDF Zobrazit/otevřít
špačková_2013_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
špačková_2013_op.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet