Estetické vnímání gastronomie

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Estetické vnímání gastronomie

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Estetické vnímání gastronomie
Autor: Ondrová, Veronika
Vedoucí: Forman, Václav
Abstrakt: Bakalářská práce se po krátkém obeznámení s historií zaměřuje na nejnovější trendy v gastronomii, mezi které také patří zážitková gastronomie. Dále je zde zmíněn stále oblíbenější kulinářský turismus, na čemž mají zásluhu i významné osobnosti z oblasti gastronomie. Ty nejlepší jsou odměněny Michelinskou hvězdou, která je zárukou, ale i měřítkem kvality. Práce dále vyzdvihuje význam gastronomických organizací, které podporují rozvoj kulinářských soutěží.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24132
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 25763


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
ondrová_2013_bp.pdf 2.990Mb PDF Zobrazit/otevřít
ondrová_2013_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
ondrová_2013_op.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet