Význam čokolády pro výživu a zdraví člověka

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Význam čokolády pro výživu a zdraví člověka

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Význam čokolády pro výživu a zdraví člověka
Autor: Hrádková, Martina
Vedoucí: Matějíčková, Radmila
Abstrakt: Pro svou bakalářskou práci jsem si vybrala téma "Čokoláda pro naše tělo". V teoretické části jsem se zabývala nejen historií čokolády a její výrobou, ale zejména vlivu čokolády na zdraví. Důraz jsem také kladla na složení čokolády především na antioxidanty a popsala pozitivní i negativní účinky čokolády na náš organismus. V další části jsem sestavila dotazník, ve kterém se zaměřuji na to, zda lidé o účincích čokolády vědí a jestli s ní mají zkušenosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24141
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 25662


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hrádková_2013_bp.pdf 9.359Mb PDF Zobrazit/otevřít
hrádková_2013_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hrádková_2013_op.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet