Využití statistických metod pro kontrolu a řízení klíčových procesů v rámci dodavatelského řetězce společnosti Meopta - optika, s.r.o.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití statistických metod pro kontrolu a řízení klíčových procesů v rámci dodavatelského řetězce společnosti Meopta - optika, s.r.o.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití statistických metod pro kontrolu a řízení klíčových procesů v rámci dodavatelského řetězce společnosti Meopta - optika, s.r.o.
Autor: Šnajdr, Jiří
Vedoucí: Homolka, Lubor
Abstrakt: Tématem této bakalářské práce je "Využití statistických metod pro kontrolu a řízení klíčových procesů v rámci dodavatelského řetězce společnosti Meopta -optika, s.r.o." Základem celé práce je zpracování teoretických poznatků spojených s problematikou supply chain, popis klíčových ukazatelů výkonnosti, využívaných v podniku, dále navazuje vy-světlení statistických metod, vhodných pro řešení uloženého úkolu, zejména metoda hlavních komponent. Praktická část navazuje na shromážděné poznatky z části teoretické, jsou využity popsané metody pro řízení vybraných klíčových ukazatelů výkonnosti. Tato část je převážně realizována v programu R Project. Výstupem práce jako celku je především interpretace výsledků metody hlavní komponenty ve formě redukce dat, kdy hlavním cílem je eliminace nepotřebných proměnných.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24179
Datum: 2013-02-22
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav statistiky a kvantitativních metod
Studijní obor: Management a ekonomika, specializace Management a ekonomika podniku
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 30503


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
šnajdr_2013_bp.pdf 2.071Mb PDF Zobrazit/otevřít
šnajdr_2013_vp.doc 133Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
šnajdr_2013_op.pdf 1.008Mb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet