Využití jedlých květů v gastronomii

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití jedlých květů v gastronomii

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití jedlých květů v gastronomii
Autor: Krpec, Petr
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá jedlými květy, jejichž výběr je velmi pestrý. Na talíři nás zaujmou svou barvou, vůní a chutí. Teoretická část obsahuje seznámení s významem jedlých květů a stručnou charakteristiku vybraných druhů a jejich využití v gastronomii. V praktické části jsou uvedeny vybrané pokrmy, fotografie jejich zdobení jedlými květy a jsou zde zpracovány výsledky senzorického hodnocení použitých jedlých květů, které jsou graficky vyhodnoceny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24227
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 25474


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
krpec_2012_dp.pdf 15.02Mb PDF Zobrazit/otevřít
krpec_2012_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
krpec_2012_op.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet