Povrchově aktivní látky v potravinářské technologii

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Povrchově aktivní látky v potravinářské technologii

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Povrchově aktivní látky v potravinářské technologii
Autor: Holáňová, Bohdana
Vedoucí: Mráček, Aleš
Abstrakt: Cílem této práce je charakteristika základních typů povrchově aktivních látek. Popisy je-jich vlastností a struktury. Jejich využití v potravinářské technologii. V poslední části práce je rozebrán vliv těchto látek na lidský organismus.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24324
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 30868


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
holáňová_2013_bp.pdf 1.342Mb PDF Zobrazit/otevřít
holáňová_2013_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
holáňová_2013_op.pdf 126.8Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet