Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení
Autor: Křivová, Tereza
Vedoucí: Burešová, Pavla
Abstrakt: Cílem práce je seznámení s charakteristikou odrůd vín pěstovaných ve Slovácké podoblas-ti, metodikou senzorického hodnocení vín a analytické metody hodnocení základních pa-rametrů tj. stanovení obsahu kyselin, zbytkového cukru a oxidu siřičitého. Další výstupem této práce je enogastronomie v praxi, tj. doporučení vybraných odrůd vín Slovácké podob-lasti s podávanými pokrmy charakteristickými pro oblast regionu Slovácka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24401
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30840


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
křivová_2013_bp.pdf 1.459Mb PDF Zobrazit/otevřít
křivová_2013_vp.pdf 59.48Kb PDF Zobrazit/otevřít
křivová_2013_op.pdf 113.4Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet