Kosmetika v péči o nohy
Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Pavlačková, Jana
|
|
dc.contributor.author |
Velecká, Petra
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T19:45:08Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T19:45:08Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-18 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24451
|
|
dc.description.abstract |
Práce popisuje vývoj a anatomii dolní končetiny, dále je také zmíněna stavba kůže a specifika kůže nohou. Nejčastější onemocnění nohou jsou charakterizována z pohledu jejich příčin vzniku a také ošetření. Následuje přehled kosmetických prostředků určených k péči o pokožku nohy. Závěr práce je zaměřen na péči o nohu rizikových skupin po-pulace, jako jsou diabetici, těhotné ženy, sportovci a senioři. |
cs |
dc.format |
44 s. |
cs |
dc.format.extent |
1613617 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Anatomie nohy
|
cs |
dc.subject |
stavba kůže
|
cs |
dc.subject |
kosmetická péče
|
cs |
dc.subject |
pedikúra
|
cs |
dc.subject |
Leg anatomy
|
en |
dc.subject |
skin structure
|
en |
dc.subject |
cosmetic care
|
en |
dc.subject |
pedicure
|
en |
dc.title |
Kosmetika v péči o nohy |
cs |
dc.title.alternative |
Cosmetics in Foot Care |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Černeková, Martina |
|
dc.date.accepted |
2013-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis describes development and anatomy of lower limb. Furthermore there is mentioned structure and specifics of legs. The most frequent illnesses of legs are characterised according to their causes and treatment. Subsequently there is a survey of cosmetics products that intended for care of leg skin. The final part of thesis is focused on care about a leg of population groups at risk, such as diabetics, pregnant women, sportsman and seniors. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/145
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
27135
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2013-05-22 |
|
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam