Analýza podnikatelských rizik při zakládání podniku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza podnikatelských rizik při zakládání podniku

Show simple item record

dc.contributor.advisor Bartošíková, Romana
dc.contributor.author Šedo, Radek
dc.date.accessioned 2013-10-11T23:03:56Z
dc.date.available 2013-10-11T23:03:56Z
dc.date.issued 2013-02-25
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24516
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce je zjištění rizik při počátcích podnikání. Předmětem teoretické části je souhrn možných rizik, právní formy podnikání, podnikatelský plán, SWOT a PEST analýza. Praktická část se věnuje založení podniku v gastronomickém odvětví. Na tento podnik je sestaven podnikatelský plán a jsou zde aplikovány analýzy z teoretické části. Závěr práce je věnován rizikům, která se týkají zakládání gastronomických provozoven. Dále je zde uvedeno doporučení podnikatelům. cs
dc.format 67 s. (70 548 znaků) cs
dc.format.extent 1028594 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject PEST analýza cs
dc.subject marketingový mix cs
dc.subject finanční plán cs
dc.subject právní forma podniků cs
dc.subject založení restaurace cs
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject PEST analysis en
dc.subject marketing mix en
dc.subject Business plan en
dc.subject the legal form of business en
dc.subject Established restaurant en
dc.title Analýza podnikatelských rizik při zakládání podniku cs
dc.title.alternative The Business Risks Analysis of Enterprise Establishing en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Zemánek, Pavel
dc.date.accepted 2013-06-04
dc.description.abstract-translated The aim of this work is to identify risks in starting of a business. The subject of the theoretical part is a summary of the potential risks, legal forms of business, business plan, SWOT and PEST analysis. The practical part is devoted to setting up a business in the gastronomic sector. On this venture there is set up a business plan and are applied to the analysis of the theoretical part. The conclusion is devoted to risks relating to the establishment of gastronomic establishments. There is also giving advice to entrepreneurs. en
dc.description.department Ústav logistiky cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/106 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Logistika a management cs
dc.thesis.degree-discipline Logistics and Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 31441
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2013-05-09


Files in this item

Files Size Format View
šedo_2013_bp.pdf 1004.Kb PDF View/Open
šedo_2013_vp.pdf 40.22Kb PDF View/Open
šedo_2013_op.pdf 43.15Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account