Technologie zpracování a sortiment liturgických vín

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologie zpracování a sortiment liturgických vín

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie zpracování a sortiment liturgických vín
Autor: Trágeová, Sabina
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Tato bakalářská práce je zaměřena na mešní a košer vína a jejich historický a společenský význam. V práci jsou popisovány liturgické činnosti potřebné k užívání těchto vín, jenž jsou silně zakořeněny v historii daných církví. Podrobněji je v práci popisováno jejich technologické zpracování, choroby a vady těchto vín, se kterými se může spotřebitel setkat. Cílem bylo také zmapovat sortiment popř. výrobce těchto netradičních produktů na českém trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24523
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25785


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
trágeová_2013_bp.pdf 1.385Mb PDF Zobrazit/otevřít
trágeová_2013_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
trágeová_2013_op.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet