Zástupci rodu Clostridium jako původci alimentárních infekcí

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zástupci rodu Clostridium jako původci alimentárních infekcí

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zástupci rodu Clostridium jako původci alimentárních infekcí
Autor: Slivková, Andrea
Vedoucí: Holko, Ivan
Abstrakt: Alimentární onemocnění a bezpečnost potravin jsou v současnosti velmi diskutovaným tématem vzhledem k přítomnosti patogenních mikroorganismů. Tato práce se zaměřuje konkrétně na bakterie rodu Clostridium, nejznámější zástupce z hlediska otrav z potravin, jejich morfologii, vlastnosti, výskyt v potravinách, jejich patogenitu a působení na lidský organismus. Zabývá se také preventivními opatřeními v boji proti těmto patogenům.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24726
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30637


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
slivková_2013_bp.pdf 1.243Mb PDF Zobrazit/otevřít
slivková_2013_vp.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
slivková_2013_op.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet