Degradace inulinu během skladování ovocných kojeneckých výživ

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Degradace inulinu během skladování ovocných kojeneckých výživ

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Degradace inulinu během skladování ovocných kojeneckých výživ
Autor: Úlehlová, Nina
Vedoucí: Mišurcová, Ladislava
Abstrakt: Teoretická část diplomové práce charakterizuje vlákninu a inulin jako zdroj rozpustné vlákniny. Pozornost je věnována především jejich zdravotnímu účinku. V práci jsou dále popsány metody stanovení inulinu a charakterizována výroba ovocných kojeneckých výživ. Praktická část je zaměřena na stanovení inulinu ve vzorcích ovocných kojeneckých výživ s přídavkem inulinu. Byla sledována časová závislost degradace inulinu ve skladovaných výrobcích a vliv jablečné odrůdy a dalších faktorů na degradaci inulinu při výrobě ovocných kojeneckých výživ.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24749
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 30807


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
úlehlová_2013_dp.pdf 2.984Mb PDF Zobrazit/otevřít
úlehlová_2013_vp.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
úlehlová_2013_op.doc 97.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet