Faktory ovlivňující jakost tavených sýrových omáček

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Faktory ovlivňující jakost tavených sýrových omáček

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Faktory ovlivňující jakost tavených sýrových omáček
Autor: Hudečková, Lenka
Vedoucí: Buňka, František
Abstrakt: Cílem diplomové práce bylo sledovat faktory ovlivňující viskozitu tavených sýrových omáček s obsahem sušiny 24 % (w/w) a 40 % (w/w) tuku v sušině. Testovány byly modelové vzorky tavených omáček s přídavkem 1-monoacylglycerolů. Dále byly testovány modelové vzorky tavených omáček s přídavkem hydrokoloidů. Modelové vzorky tavených sýrových omáček byly v obou případech vyrobeny s rostlinným olejem. Sledovaná byla makroskopická homogenita a viskozita daných modelových vzorků. U modelových vzorků bylo v rámci základní chemické analýzy provedeno také stanovení sušiny a hodnoty pH.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24756
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30812


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hudečková_2013_dp.pdf 3.567Mb PDF Zobrazit/otevřít
hudečková_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hudečková_2013_op.doc 100Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet