Využití termické analýzy v potravinářství

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití termické analýzy v potravinářství

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití termické analýzy v potravinářství
Autor: Řiháčková, Lada
Vedoucí: Lapčíková, Barbora
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá přehledem metod termické analýzy a jejich využití při kontrole kvality potravin. Byly změřeny vzorky různých druhů potravin na DTA/TG ana-lyzátoru z důvodu zjištění tepelné stability, čistoty a jejich složení. Měřené vzorky potravin byly vybrány tak, aby zastupovaly oblast lipidů, bílkovin a tuků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24853
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30635


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
řiháčková_2013_bp.pdf 1.841Mb PDF Zobrazit/otevřít
řiháčková_2013_vp.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
řiháčková_2013_op.doc 98Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet