Sledování kvality stravování v Menze UTB ve Zlíně z hygienického hlediska

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Sledování kvality stravování v Menze UTB ve Zlíně z hygienického hlediska

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Sledování kvality stravování v Menze UTB ve Zlíně z hygienického hlediska
Autor: Hrubý, Radek
Vedoucí: Buňková, Leona
Abstrakt: Tato diplomová práce se zabývá v teoretické části aktuální platnou legislativou v odvětví výroby potravin. Dále jsou zde popsány hygienické požadavky na přípravu, výrobu, rozvoz, přepravu, skladování a uvádění pokrmů do oběhu. V praktické části se práce zabývá sledováním hygienické úrovně v podniku společného stravování. V Menze UTB byly odebrány vzorky pokrmů, stěrů z hotových pokrmů, stěrů z kuchyňského nádobí a náčiní a stěrů pracovních ploch pro zpracování surovin a hotových pokrmů k mikrobiologické analýze. Provedení izolace vybraných izolovaných bakterií z pokrmů a stěrů a jejich identifikace pomocí biochemických testů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2517
Datum: 2007-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 5191


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hrubý_2007_dp.pdf 568.0Kb PDF Zobrazit/otevřít
hrubý_2007_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet