Chemické složení bazidiomycet

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Chemické složení bazidiomycet

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Chemické složení bazidiomycet
Autor: Flašarová, Lucie
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Práce se zabývá charakteristikou vyšších hub, především se zaměřuje na chemické složení plodnic vyšších hub. Největší pozornost je věnována beta-glukanům, které mají fyziologicky významné účinky na lidský organismus a toxickým látkám vyšších hub.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2789
Datum: 2009-06-04
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 5269


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
flašarová_2007_bp.pdfZablokované 649.3Kb PDF
flašarová_2007_vp.doc 27.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
flašarová_2007_op.doc 37Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet