Chemické složení bazidiomycet

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Chemické složení bazidiomycet

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Flašarová, Lucie
dc.date.accessioned 2010-07-14T16:05:35Z
dc.date.available 2010-07-14T16:05:35Z
dc.date.issued 2009-06-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/2789
dc.description.abstract Práce se zabývá charakteristikou vyšších hub, především se zaměřuje na chemické složení plodnic vyšších hub. Největší pozornost je věnována beta-glukanům, které mají fyziologicky významné účinky na lidský organismus a toxickým látkám vyšších hub. cs
dc.format 64 cs
dc.format.extent 664913 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject houby cs
dc.subject beta-glukany cs
dc.subject toxiny hub cs
dc.subject pěstování hub cs
dc.subject mushrooms en
dc.subject beta-glucans en
dc.subject toxic elements en
dc.subject production of mushrooms en
dc.title Chemické složení bazidiomycet cs
dc.title.alternative Chemical composition of basidiomycetes en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kramářová, Daniela
dc.date.accepted 2007-06-20
dc.description.abstract-translated The work is egaged with charakteristic of multicellular mushrooms. It is focused on chemical composition of multicellular mushrooms. The biggest attention is payed to beta-glucans, which they have physiologycal meaningful effects on human organism and toxic elements of multicellular mushrooms. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5269
dc.date.assigned 2007-01-08
utb.result.grade B


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
flašarová_2007_bp.pdfZablokované 649.3Kb PDF Zobrazit/otevřít
flašarová_2007_vp.doc 27.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
flašarová_2007_op.doc 37Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet