Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka
Show full item record
No preview available
|
Title:
|
Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka |
| Author: |
Němcová, Lenka
|
| Advisor: |
Rumíšková, Marie
|
|
Abstract:
|
Téma bakalářské práce ?výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka? V úvodu popisuje základní charakteristiku cereálií. A nemoci způsobené nedostatkem vlákniny. Práce je zaměřená na dostupnost a sortiment pekárenských výrobků na našem trhu. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/28241
|
|
Date:
|
2014-02-10 |
|
Availability:
|
Bez omezení |
|
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
|
Grade for thesis and defense:
|
E
25581
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account