Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka
Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Rumíšková, Marie
|
|
dc.contributor.author |
Němcová, Lenka
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T20:56:45Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T20:56:45Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-10 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/28241
|
|
dc.description.abstract |
Téma bakalářské práce ?výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka? V úvodu popisuje základní charakteristiku cereálií. A nemoci způsobené nedostatkem vlákniny. Práce je zaměřená na dostupnost a sortiment pekárenských výrobků na našem trhu. |
|
dc.format |
55 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
pšenice
|
cs |
dc.subject |
ječmen
|
cs |
dc.subject |
žito
|
cs |
dc.subject |
lepek
|
cs |
dc.subject |
wheat
|
en |
dc.subject |
barley
|
en |
dc.subject |
rye
|
en |
dc.subject |
gluten
|
en |
dc.title |
Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka |
|
dc.title.alternative |
Production of Cereal Bread and its Importance in Human Nutrition |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Sumczynski, Daniela |
|
dc.date.accepted |
2014-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
The title of my bachelor thesis is ?The Production of Bakery Products and its Importance in the Human Life?. The first part deals with the basic description of cereal bakery products and illnesses caused by the lack of fibre. The thesis is focused on the availability and the range of bakery products at our market. |
|
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25581
|
|
utb.result.grade |
E |
|
dc.date.submitted |
2014-05-13 |
|
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam