Aditiva na bázi polysacharidů upravující texturu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Aditiva na bázi polysacharidů upravující texturu

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Sumczynski, Daniela
dc.contributor.author Radkovičová, Romana
dc.date.accessioned 2015-03-08T20:56:47Z
dc.date.available 2015-03-08T20:56:47Z
dc.date.issued 2014-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/28247
dc.description.abstract Tato bakalářská práce pojednává o rozdělení a vlastnostech jednotlivých polysacharidů, které se uplatňují jako přídatné látky v potravinách. V práci je uvedeno a vysvětleno jejich chemické složení, zařazení v jednotlivých skupinách a aplikace v potravinách. V přílohách jsou uvedeny konkrétní výrobky, které v sobě obsahují tyto aditiva na bázi polysacharidů.
dc.format 55 s. (11 331 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject polysacharidy cs
dc.subject přídatné látky cs
dc.subject aditiva cs
dc.subject polysaccharides en
dc.subject additives en
dc.title Aditiva na bázi polysacharidů upravující texturu
dc.title.alternative Polysaccharides´Aditives Conditioning a Texture
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Bubelová, Zuzana
dc.date.accepted 2014-06-10
dc.description.abstract-translated This thesis deals with the distribution and characteristics of individual polysaccharides, which are used as additives in food. The work is described and explained by their chemical composition, classification in individual groups and applications in foods. The annexes contain specific products, which contain the following additives based on polysaccharides.
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25593
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2014-05-16


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
radkovičová_2014_dp.pdf 1.544Mb PDF Zobrazit/otevřít
radkovičová_2014_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
radkovičová_2014_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet