Možnosti sledování změn kvality potravin metodami termické analýzy
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
| 
Název: 
 | 
Možnosti sledování změn kvality potravin metodami termické analýzy | 
| Autor: | 
Jonášová, Martina
 | 
| Vedoucí: | 
Lapčíková, Barbora
 | 
| 
Abstrakt:
 | 
Cílem diplomové práce bylo charakterizovat možnosti využití jednotlivých metod termické analýzy a jejich aplikace v potravinářství. Z fyzikálně chemického hlediska byl popsán vliv teploty na základní složky potravin. Vybranými metodami termické analýzy byly měřeny proteiny, sacharidy a lipidy. Dle výsledků byly porovnávány fyzikálně - chemické vlastnosti jednotlivých výrobků související s jejich kvalitou. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/28446
 | 
| 
Datum:
 | 
2014-01-10 | 
| 
Dostupnost:
 | 
Bez omezení | 
| 
Ústav:
 | 
Ústav technologie potravin | 
| 
Studijní obor:
 | 
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | 
| 
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
 | 
B
34084
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
 
 
Prohledat DSpace
Procházet
- 
Vše v DSpace
 
- 
Tato kolekce
 
 
Můj účet