Vliv fosforečnanových solí na reologické vlastnosti modelového vepřového masného výrobku v průběhu tepelného opracování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv fosforečnanových solí na reologické vlastnosti modelového vepřového masného výrobku v průběhu tepelného opracování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv fosforečnanových solí na reologické vlastnosti modelového vepřového masného výrobku v průběhu tepelného opracování
Autor: Koníčková, Nikola
Vedoucí: Polášek, Zdeněk
Abstrakt: Tato diplomová práce byla zaměřena na použití fosforečných solí v masných výrobcích a sledování vlivu těchto solí na viskoelastické vlastnosti vepřové svaloviny. Ke stanovení bylo použito vepřové maso vepřová kýta (musculus semimembranosus), které pocházelo z Jatek Holešov. V praktické části jsme se zaměřili na přípravu modelových výrobků, do kterých byly aplikovány fosforečné soli (sodné a draselné) Vliv těchto solí na reologické vlastnosti vepřové svaloviny byl sledován reometricky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28452
Datum: 2014-01-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 34091


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
koníčková_2014_dp.pdf 2.788Mb PDF Zobrazit/otevřít
koníčková_2014_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
koníčková_2014_op.doc 74.89Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet