Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
Autor: Psotová, Adéla
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Teoretická část diplomové práce se zabývá chemickým složením vybraných druhů bezlepkových mouk s důrazem na bílkoviny a škroby. Dále pak empirickými metodami ke zjišťovaní důležitých pekařských vlastností pšeničného těsta a reologických vlastností bezlepkových těst. Jedna z kapitol je zaměřena i na vlastnosti hydrokoloidů, z nichž většina je použita v experimentální části práce. Praktická část je zaměřena na stanovení různých parametrů viskoelastických vlastností bezlepkových těst a jejich změny způsobené přídavkem mléčných bílkovin nebo sušené syrovátky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28607
Datum: 2014-01-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 34279


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
psotová_2014_dp.pdf 5.494Mb PDF Zobrazit/otevřít
psotová_2014_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
psotová_2014_op.doc 97.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet