Vliv typu uzávěru láhve na vybrané jakostní ukazatele vína

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv typu uzávěru láhve na vybrané jakostní ukazatele vína

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv typu uzávěru láhve na vybrané jakostní ukazatele vína
Autor: Pivovarčíková, Lucie
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá vlivem typu uzávěru láhve na vybrané jakostní ukazatele vína. Analýze byly podrobeny dva druhy bílého vína a dva druhy vína červeného, jež byly zazátkovány vždy dvěma různými typy uzávěrů (přírodní korek a šroubovací uzávěr). Zkoumané vzorky byly sledovány pomocí mikrobiologické, fyzikální, chemické a senzo-rické analýzy. Získané výsledky byly vyhodnoceny vhodnými metodami.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2863
Datum: 2007-05-31
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 5204


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pivovarčíková_2007_dp.pdfZablokované 4.162Mb PDF
pivovarčíková_2007_vp.doc 47Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pivovarčíková_2007_op.doc 48.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet