Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru
Autor: Víšová, Lenka
Vedoucí: Šefčík, Vladimír
Abstrakt: Tato bakalářská práce je zaměřena na úlohu hygieny, bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v podnikatelském záměru konkrétní firmy. Je zde představen podnikatelský záměr společnosti MILTRA B s.r.o. vybudování nového provozu mlékárny odpovídající všem legislativním normám ČR a EU tak, aby byly splněny zejména hygienické normy a další podmínky pro úspěšnou výrobu, prodej a konkurenceschopnost výrobků - eidamských sýrů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2902
Datum: 2007-06-04
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 5440


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
víšová_2007_bp.pdfZablokované 1.550Mb PDF
víšová_2007_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
víšová_2007_op.doc 28.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet