Analýza zajištění stravování v mateřské škole
Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Bilíková, Marcela
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T21:06:19Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T21:06:19Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-21 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/29392
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce s názvem Analýza zajištění stravování v mateřské škole se vztahuje k analýze rizik spojených se zajištěním stravování v předškolním zařízení. Práce sestává ze dvou částí - teoretické a praktické. Teoretická část je věnována vysvětlení základních pojmů analýzy rizik vztažených ke stravování dětí předškolního věku. Dále obsahuje popis vybraných metod, sloužících k vlastní analýze a vyhodnocení stávající situace v konkrétní mateřské škole. Praktická část bakalářské práce na základě vyhodnocení provedené PESTLE analýzy, SWOT analýzy a HACCP analýzy předkládá zhodnocení současného stavu zajištění stravování a následně návrh opatření vedoucích k eliminaci nežádoucích rizik. |
|
dc.format |
62 s. (9 990 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
stravování
|
cs |
dc.subject |
výživa
|
cs |
dc.subject |
organismus
|
cs |
dc.subject |
riziko
|
cs |
dc.subject |
bezpečnost
|
cs |
dc.subject |
hygiena
|
cs |
dc.subject |
food
|
en |
dc.subject |
eating
|
en |
dc.subject |
body
|
en |
dc.subject |
risk
|
en |
dc.subject |
safety
|
en |
dc.subject |
hygiene
|
en |
dc.title |
Analýza zajištění stravování v mateřské škole |
|
dc.title.alternative |
Risk Analysis of Providing Meals in Kindergarten |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Heinzová, Romana |
|
dc.date.accepted |
2014-06-10 |
|
dc.description.abstract-translated |
This Bachelor work entitled Analysis of Providing Meals in a Kindergarten refers to the analysis of risks associated with the provision of meals in pre-school facilities, The work consists of two parts - a theoretical and practical part. The theoretical part is devoted to the explanation of basic concepts of risk analysis related to the diet of preschool children. It also contains a description of selected methods used for the own analysis and evaluation of the current situation in the particular kindergarten. The practical part of the thesis assesses the current state of providing meals on the basis of the evaluation by the PESTLE analysis, SWOT analysis and HACCP analysis and then drafts certain measures to eliminate unwanted risks. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technological Equipment |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process engineering |
en |
dc.identifier.stag |
35423
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2014-05-06 |
|
local.subject |
mateřské školy
|
cs |
local.subject |
školní stravování
|
cs |
local.subject |
kindergartens
|
en |
local.subject |
school catering
|
en |
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam