Analýza konkurenceschopnosti produktu Whisky Gold Cock v České republice

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Analýza konkurenceschopnosti produktu Whisky Gold Cock v České republice

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analýza konkurenceschopnosti produktu Whisky Gold Cock v České republice
Autor: Mačková, Tereza
Vedoucí: Dobeš, Kamil
Abstrakt: Hlavním cílem bakalářské práce je analýza konkurenceschopnosti produktu Whisky Gold Cock v České Republice. Bakalářská práce se dělí na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části byly popsány poznatky získané z odborné literatury zaměřené na konkurenci, marketingový výzkum, SWOT analýzu, BCG matici a na marketingový mix. Praktická část byla zaměřena na analýzu konkurence na českém trhu, dále byly sbírány, zpracovány a vyhodnoceny údaje získané dotazníkovým šetřením. V závěru práce byla firmě navrhnuta doporučení, která by měla vést ke zvýšení znalosti značky a prodejů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/29400
Datum: 2014-02-22
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav ekonomie
Studijní obor: Management a ekonomika
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 35431


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
mačková_2014_dp.pdf 2.819Mb PDF Zobrazit/otevřít
mačková_2014_vp.doc 130Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
mačková_2014_op.doc 128.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet