Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do veřejného stravování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do veřejného stravování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do veřejného stravování
Autor: Dubjel, Ondřej
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Cílem práce je stručný popis novodobých trendů v gastronomii a jejich možných alternativ pro skutečný provoz nejen z kulinárního hlediska. Práce je určena především pro vytvoření základní představy o možnostech využití moderních technologií vedoucích k usnadnění výrobníh procesů, šetrnějšímu zpracování potravin a tudíž i nových směrech v technologických úpravách, které poskytují ať už invididuálně či pomocí začlenění do celkového konceptu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2952
Datum: 2009-06-04
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 5227


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
dubjel_2007_bp.pdfZablokované 6.285Mb PDF
dubjel_2007_vp.doc 49Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
dubjel_2007_op.doc 39Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet