Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici
Autor: Veselský, Adam
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Bakalářská práce charakterizuje dodržování technologických postupů a hygienických předpisů při přípravě stravy ve Vazební věznici Olomouc. Teoretická část práce se zabývá přehledem obecných pravidel technologických postupů. Jejich stručnou charakteristikou a způsobem použití. Dále obsahuje přehled Přehledem legislativních zákonů a jejich výklad. V praktické části je podrobně popsán strukturní plán HACCP. Analýzou bakalářské práce bylo zjištěno, že ve Vazební věznici Olomouc jsou dodržovány technologické postupy a hygienické předpisy, proto nebylo nutné přijímat jakákoliv nápravná opatření.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30450
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 36871


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
veselský_2014_dp.pdf 2.673Mb PDF Zobrazit/otevřít
veselský_2014_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
veselský_2014_op.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet