Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek
Autor: Kouba, Jan
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na základní technologické postupy přípravy pokrmů a předběžnou a tepelnou přípravu pokrmů. Zabývá se kulinárními úpravami a jejich vznikem toxických a nežádoucích látek v potravinách. Popisuje toxické látky vznikající při tepelných úpravách sacharidových, lipidových nebo bílkovinných složek potravin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30893
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 25586


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kouba_2014_dp.pdf 2.322Mb PDF Zobrazit/otevřít
kouba_2014_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kouba_2014_op.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet